Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /web/htdocs5/zupationdrejnikucz/home/www/wp-content/themes/layers-elementor/core/helpers/post.php on line 59

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /web/htdocs5/zupationdrejnikucz/home/www/wp-content/themes/layers-elementor/core/helpers/post.php on line 78
Klubová výstava na Knížecím rybníku – Chovatelská stanice z Úpatí Ondřejníku
Close

16/06/2023

Klubová výstava na Knížecím rybníku

Klubová výstava na Knížecím rybníku

Po 5 letech jsme vyrazili na klubovku na Knížečák. Dojeli jsme už v pátek v poledne. Po ubytování v příjemné, dobře vybavené chatce v chatové osadě , jsme vyrazili na Kozí hrádek. V sobotu nás čekala výstava. Počasí tentokrát vyšlo na jedničku. Vystavovalo se 230 hovawartů !!!!

Z našeho odchovu se zúčastnily – naše Isla s maminkou, holky Chara, Chiara a Chocco. Kromě Chocco, Isly a Chalvy měly holky výstavní premiéru. Chiarka a Chocco dostaly moc hezké posudky a známku velmi dobrá, protože nebyly v úplné psychické pohodě. Charu paní rozhodčí diskvalifikovala, protože se jí nezdál koneček ocasu. Požadovala doložení rtg, ten Chara nemá, protože jsme nikdy nic na ocase nenašli. Příští měsíc jde na rtg, tak uvidíme. 

Chalva získala ve třídě šampionů výbornou a největší ocenění získala Isla, která se probojovala do finále mladých fen a skončila výborná na druhém místě. 

Úspěchy měli i naší spolubydlící. Boddie z Hanáckého vrchu získala ve třídě mladých hezký posudek a jen z důvodu blahobytné kondice dostala známku VD, její bratr Benjamín obsadil ve třídě mladých psů se známkou výborný třetí místo. 

16/06/2023